Shijoni 10 suitat më të shtrenjta në botë këtë vit! 0

Çdo vit “Elite Traveler” publikon listën e 100 suitave më të mira, përfshi 10 më të shtrenjtat të cilat po i ndajmë bashkë me ju nëpërmjet fotove të publikuara.  Këto janë rezultatet pas monitorimit të suitave më të shtrenjta gjatë vitit 2018.

Sërish në vend të parë është Royal Penthouse Suite në Hotelin ‘President Wilson’ në Gjenevë,  e cila kushton plot 75 mijë dollarë nata me 12 dhoma gjumi, xhama antiplumb dhe një koleksion librash të rrallë.

Shihni galerinë për renditjen!

 Royal Penthouse Suite, President Wilson Hotel, Gjenevë (80 mijë dollarë/natë)

Suita në tarracë me 5 dhoma gjumi, The Mark, New York (75 mijë dollar/natë)

Penthouse Suite, Grand Hyatt Cannes, Martinez (53.200 dollatë/ natë)

Penthouse, Faena Hotel, Miami (50 mijë dollarë/ natë)

 Hilltop Villa, Ishulli Laucala, Fiji (45 mijë dollarë/ natë)

Grand Riad, Hotel Mansour, Marrakech (43.480 dollarë/ natë)
Penthouse Suite, Hotel Cala Di Volpe, Sardenjë (41.177 dollarë/natë)
Royal Suite, The Plaza, New York (40 mijë dollarë/ natë)
Princess Grace Suite, Hotel De Paris, Monaco (37 mijë dollar/natë)
Suite 5000, Mandarin Oriental New York, New York (36 mijë dollar/natë)
Previous ArticleNext Article