Si e thërret Armina Shkëlzenin? E ka një “Z“, por jo ashtu si mendoni ju!

Blogerja nuk ka qëndruar as ajo indiferente ndaj opsionit që po ndihmon të shuhet kureshtja e shumë fansave, pasi I ka krijuar mundësinë të komunikojnë nëpërmjet Instragramit me të famshmit dhe të marrin prej tyre përgjigje për pyetjet e drejtuara. Armina ka dhënë dhe ajo disa përgjigje të sinqerta, dhe njëra prej tyre lidhej me pyetjen mjaft interesante: më cfarë emri e thërret Shkëlzenin kur jeni vetëm. Dhe ajo I thotë: e quaj zhemaaa.

Pra një përkëdheli që tregon shumë dashuri, dhe me kujdesin që ka Shkëlzeni për të, nuk kishte sesi të ishte ndryshe!

Previous ArticleNext Article