Trendi i viteve 90’ tek thonjtë, sapo u rikthye 0

Shkëlqim absolut!

Thonjtë transparentë po bëhen trendi i momentit në instagram dhe  kjo falë Kylie Jenner e cila postoi një foto në snapchat të thonjve  të saj akrilik ngjyrë rozë floureshente dhe kaq mjaftoi që të gjithë tëkopjoninthonjtë e saj.

Zgjatimet si kthetra, dizenjohen duke bashkuar xhelin me  shtratin e thonjve me anë të një letre të posatshme akrilike.

Më pas ato ngjyrosen me ngjyra të ëmbla të viteve ’90 dhe zbukurohen me xixa apo bizhu.

 

 

 

Previous ArticleNext Article