Je i lumtur? Përgjigja e Noizit do t`ju habisë! 0

Normalisht, të gjithë do të mendonin se cila do të ishte pa hezitim përgjigja në një rast të tillë. Noizi është një prej reperëve më të njohur shqiptarë, shumë i kërkuar e me numrin më të madh të fansave në rrjetet sociale. Adhuruesit pra i ka me shumicë, rrethohet nga luksi dhe femrat e bukura.

Përvec kësaj, njihet edhe për gjestet e bamirësisë, të cilat kanë bërë që të vlerësohet goxha. Gjatë qëndrimit përpara ca kohësh në Turqi vizitoi në spital një adhuruesin e vet, e një veprim të tillë nuk e shohim shpesh. Admirimi i njerëzve pra nuk i mungon . Mund të thuhet që i ka të gjitha. Ama kur e pyetën përse kishte dalë i menduar në foton e hedhur së fundi në rrjetet sociale, dhe a ishte i lumtur, ai është përgjigjur“ varet“. Cfarë e mundon këngëtarin vallë?

Previous ArticleNext Article