Ky aktor shqiptar do të shfaqet tani shpejt në një serial të njohur të Netflix!

Bëhet fjala për Daredevil, seriali i bazuar në personazhin e Marvel Comics me të njëjtin emër. Tregon historinë e Matt Murdock , nje avokat i verbër me shqisa tmerrësisht të ndjeshme i cili lufton me ndihmën e të dashurës, Karen Page dhe partnerit Foggy Nelson kundër aktiviteteve kriminale të Wilson Fisk. Është mjaft popullor, e pikërisht në këtë serial do të shohim në serinë e tretë dhe të katërt, aktorin shqiptar, James Byberi.

Byberi ështe një prej aktorëve shqiptarë që kanë mundur të krijojnë një karrierë të sukseshme jashtë kufijve, dhe Netflix-in, sic rrëfen edhe vetë, ka pasur ëndërr ta arrijë. Byberi ka interpretuar në mjaft filma amerikanë, dhe kërkesat për të, sa vijnë e shtohen.

Previous ArticleNext Article