14 foto brenda dhomës së gjumit , për t’ju treguar çastet më intime!

Jeni ju një nga njerëz që janë kuriozë të dinë sesi sillen njerëzit në privatësinë e tyre, sidomos në dhomën e gjumit? Epo, Barbara Peacock, fotografe amerikane ka qenë gjithmonë kuriozë të shoh sjelljen e njërëzve në momentet e tyre të qetësisë dhe ka dashur që këtë ta shpërndajë me të gjithë. Për këtë projekt ajo është përqendruar në njerëz me prejardhje dhe stile jetese të ndryshme, disa prej të cilëve janë të njohur të saj dhe disa të tjerë njerëz të huaj.

Shihni galerinë për të kuptuar diversitetin e qënies njerëzore!Previous ArticleNext Article