U martua para një muaji, Afërdita Dreshaj nxjerr fotot e papublikuara më parë!

Ka kaluar një muaj nga dasma e Afërdiat Dreshaj me Jakup Kindl dhe ka kaluar shumë pak kohë që ajo të mos kujtojë ceremoninë e dasmës së saj që për hir të së vërtetës ishte jashtëzakonisht e bukur.

Ka qenë vetë Afërdita e cila ka kujtuar të gjithë fansat për datën e saj të rëndësishme dhe ka ndarë me të gjithë një galeri fotosh nga më të veçantat e dasmës së saj, disa prej të cilave nuk i kishte publikuar më parë.
Bashkëngjitur fotove të saj ajo shkruan: “Një muaj më parë, një jetë e tërë përpara!”
Epo ka qenë një dasmë përrallash dhe ajo ka shumë të drejtë që nuk ngopet duke nxjerrë foto. Kënaquni edhe ju duke i parë!

Previous ArticleNext Article