Shkëlzeni nxjerr foto me fëmijët, reagon Armina

Shkëlzen Berisha është shumë i rezervuar kur vjen puna tek fëmijët e tij që i ka nga martesa e parë. Fotot me Arminën zenë vend të madh në rrjetet e tij sociale, por me fëmijët ka publikuar një foto vite më parë dhe mesa duket sot ishte dita për të shuar kuriozitetin tonë dhe të na tregojë sesa janë rritur fëmijët e tij.


Fotoja është komentuar nga shumë, përfshi këtu edhe Arminën, të dashurën e Shkëlzenit, e cila nuk mund të mos linte një koment në këtë foto.


Ajo ka komentuar me disa zemra, këtë simbol ka zgjedhur për të përçuar ndjenjat e saj. Një foto e bukur për të cilën Armina nuk ka ditur të thotë më shumë se kaq!

Previous ArticleNext Article