Vajrat esencial, kura për shumë sëmundje

Vajrat esencial janë një zgjidhje e mrekullueshme për shumë probleme dhe sipas herbalistëve janë zgjidhje për gjithçka! Le të qendrojmë pak në realitet. Është e vërtetë që vajrat esencial janë zgjidhje për shumë probleme, duke filluar nga problemet shëndetësore si gjakosja e mishrave të dhëmbëve, aroma e keqe e gojës, rënia e flokëve, ekzema dhe dermatiti etj.

Një zgjidhje e mrekullueshme e pagjumësisë është nuhatja e vjajit esencial të livandos ose shpërndarja e tij me anë të një difuzori në të gjithë shtëpinë.

Aromaterapia e mundësuar nga vajrat esenciale dihet që është një nga format më të mira dhe efikase të terapisë për çlirimin e stresit dhe uljen e niveleve të larta të ankthit.


Psikologët e pranojnë efikasitetin e aromaterapisë, por thonë që jo çfarë funksionon për njërin mund të funksionojë dhe për dikë tjetër kështu që duhet të zgjidhni atë që është më e mira për ju ndërkohë që eksperimentoni.
Do të listojmë disa nga llojet e vajrave esencial më efikas nga të cilët mund të zgjidhni.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article