20 të MIRAT e të jetuarit vetëm! 0

Në botë ekzistojnë njerëz të ndryshëm, me personalitete të ndryshme, nevoja dhe dëshira të ndryshme pra ka shumëllojshmëri. Gjatë jetës na rastis të njohim personalitete, disa na impresionojnë e të tjerë jo shumë. Çështja qëndron se jo të gjithë janë njësoj diçka që ju tashmë e dini. Dikush jeton me prindërit, dikush me familjen e të tjerë për zgjedhje personale apo rrethanore u duhet të jetojnë vetëm. Nëse mendoni se të jetosh vetëm, apo vetmia është fundi i botës, mendojeni sërish! Nëpërmjet këtyre ilustrimeve ju sjellim benefitet e të jetuarit krejt e vetme, ku ‘shoku’ që ndan shtëpinë me ty është një qen apo një mace. 

Një shembull specifik janë ilustrimet e ilustratorit LA, Yaoyao Ma Van të cilat na paraqesin se si është të jetosh vetëm! 

1. Pas një dite të gjatë dhe të lodhshme, të shijosh qetësinë është mjaft relaksuese.
2. Lojra të vogla me kafshën tuaj shtëpiake.
3. Të dilni nga realiteti duke shijuar leximin.
4. Të punosh në çdo vend dhe çdo kohë.
5. Mot me shi, një filxhan kafe apo çaj dhe i humbur në mendime.
6. Kohë më shoqëruesin tuaj të vogël.
7. Vallëzim duke bëre punët e shtëpisë.
8. Përkëdheljet e mikut më të mirë.
9. Duke ngrënë për qejf teksa sheh televizor.
10. Ditët e relaksit dhe dembelizmit janë ditët tuaja ndonjëherë.
11. Banjo të gjata.
12. Vështrim dhe admirim i detajeve të vogla.
13. Shëtitje me mikun tënd të vogël.
14. Festa e vetme me volum të lartë.
15. Ushqime “faji” në mes të natës.
16. Një mëngjes i kaluar duke ngrënë mëngjes, duke marrërreze dielli dhe ëndërruar.
17. Një meditim i qetë.
18. Pozicione të rehatshme pune, me pushime të vogla për përkëdhelje.
19. Qerasje me ëmbëlsira nga vetja jote.
20. Shijon përkujdesjen për veten.

Previous ArticleNext Article