Pse Bebe Rexha është beqare, e tregon nëna e saj!

Bebe Rexha ka arritur sukses të jashtëzakonshëm në karrierë dhe sigurisht kjo nuk mund të arrihet pa përkushtim, duke lënë mënanjë kështu edhe detyrime të ndryshme familjare. Pjesa më e madhe e kohës të këngëtares është nëpër koncerte, duke e privuar kështu edhe nga ndonjë lidhje dashurore, në fushën sentimentale, ndoshta…

Nëna e yllit të muzikës ka nxjerrë Beben zbuluar duke treguar arsyen se pse ajo është akoma beqare, gjithnjë sipas mendimit të saj. Dhe Bebe me humor e ka publikuar ne insta story mesazhin e mamasë të saj, për ta ndarë me fansat.

“E zbulova se pse jam beqare! Siç duket, nganjëherë duhet të dalësh dhe duhet t’i lësh njerëzit të të shohin”, – është mesazhi që e ëma i ka dërguar këngëtares.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article