Kur VIP-at dalin në plan të dytë, vëmendja është te bebi bukur! 0

Lajmi rreth jetës së njerëzve të famshëm, ngjall gjithmonë kureshtje, me kë jetojnë, ku pushojnë, cilat janë projektet e tyre të radhës etj.

Gërmojmë në çdo qoshe për të mësuar, kur ata do të martohen, kur do bëhen prindër për herë të parë, dhe pikërisht kjo e fundit sfumon gjithçka tjetër rreth këtij personazhi sa gjithçka tjetër më parë. Dhe si me magji, fëmijët e VIP-ave bëhen të famshëm më shumë se ata, marrin vëmendjen dhe simpatinë e garantuar, duke ua “vjedhur” lehtësisht famën prindërve të tyre.

Dhe këtu nuk e teprojmë aspak, për t’ua vërtetuar po shpalosim një galeri me foto, nga ato gjithë “shërbet”, që dinë ta servirin mirë vetëm fëmijët.

Na falni VIP-a por tani jeni në plan të dytë, sytë janë te fëmijët tuaj!

Adrola Dushi dhe Troi
Jonida Shehu dhe Kristal
Lori Bala dhe Elois
Rudina Magjistari dhe Mia
Zajmina Vasjari dhe Khloe
Ciljeta Çilaga dhe Fernando
Ingrid Gjoni dhe Paridi
Inis Gjoni dhe Coco Antonel
Previous ArticleNext Article