Në brendësi të shtëpisë së Russell Brand, aktorit që ka zgjedhur të jetojë ndryshe

Ai njihet për stil jetese të veçantë. Aktori i famshëm i Hollywood-it, ish – bashkëshorti i këngëtares Katy Perry, gjithmonë e ka treguar dëshirën e tij për të bërë një jetë i larguar nga luksi i shfrenuar. Russell praktikon joga, meditim dhe Kundalini. Mënyra e tij e jetesës më së miri tregon tërheqjen e tij ndaj gjithçkaje shpirtërore dhe këtë e shohim edhe në mënyrën që ka zgjedhur për të mobiluar shtëpinë e tij.

Qirinj, kristale dhe hapësira boshe mbizotërojnë në ambientet e shtëpisë së tij.

Një mobilim i veçantë për persona të veçantë!

Dhoma e ndjenjes

Dhoma e gjumit Kuzhina

Studio e tij e mobiluar kryesisht në modelin vintage

Previous ArticleNext Article