Video / Gjithçka që Gwyneth Paltrow bën përpara së të flerë!

Jeni bërë ndonjëherë kuriozë se si kujdesen vipat për lëkurën e tyre? Cila është rutina e tyre para gjumit, çfarë përdorin, me çfarë i lajnë flokët dhe fytyrën? Kremi i preferuar?
Nëse s’jeni lum si ju, sepse unë jam shumë kurioze të di gjithçka! Mesa duket ka dhe të tjerë si unë në botë dhe për të tërë ne, Gwyneth ka vendosur të bëjë këtë video për të na shuar kuriozitetin, por edhe për të na dhënë këshilla të vyera dhe për të na prezantuar me disa nga produktet që ajo përdorë.
Ndiqni videon për më shumë 🙂

 

Previous ArticleNext Article