Xhemi Shehu në dilemë; të gjitha apo vetëm një… 0

Postimet e saj në rrjetet sociale nuk janë të shpeshta por atëherë kur vendos të ndajë ndonjë moment me fansat, ato janë mes miqsh. E këtu nuk mund të mungonin ata të “Portokallisë”. Aktualisht ata janë të angazhuar me udhëtimet e tyre të edicionit veror në qytetet e vendi.

Vëmë re se një natë më parë bukuroshja Xhemi ka qenë e paksa e zënë, para disa gotave me pije, shoqëruar me dilemëm e konsumimit të tyre, pa e tepruar.

‘Gota ka po nuk s’ka profesionistë’ ka shkruar Xhemi në foton e saj ku si gjithmonë shfaqet e qeshur.

Bukuroshja ka zgjedhur një shprehje ‘in’ kohët e fundit, me autor kryeministrin e vendit, por e përdorur nga të gjithë. Dhe për hir të vërtetës zë vend shpesh në përditshmërinë tonën në raste të ndryshme.

Previous ArticleNext Article