11 fondatina të mrekullueshme që i gjeni në supermarket! 0

A ndalon ndonjëherë kërkimi për një fondatinë që të përshtatet ashtu siç do? Më e mrekullueshmja do të ishte që të mund të gjendej ajo që kërkon me çmim të lirë dhe në një vend afër shtëpisë!
Duket si ëndërr, por kjo mund të ndodhë!
Firma të tilla si Maybelline, Lorea’l, Covergirl etj kanë një spektër të gjerë ngjyrash dhe janë shumë të lehta për t’u gjendur. Përpos këtyre, janë edhe ekonomike! Ne ju sjellim një listë të fondatinave më të mira dhe të lira që me shumë mundësi i keni tek pragu i derës!

Fit Me! Matte + Poreless Foundation

 

Total Control Drop Foundation

 

Matte Made Foundation

 

True Match

 

Superstay Full Coverage

Youth FX Fill + Blur Foundation

 

Dream Cushion

Flawless Finish Foundation

 

Adjustable Coverage Foundation

 

Photo Focus Foundation

 

Previous ArticleNext Article