A ju kujtohen sandalet e fëmijërisë/ Gucci i risjell në modë përsëri 0

Nuk është hera e parë që në vëmendjen tonë moda sjell stile të përdorura vite më parë. Ndaj dhe shpesh këshillohet që rrobat të mirëmbahen në garderobë edhe kur dalin nga moda, shtëpitë e mëdha të modës dini t’i rrotullojnë mirë vitet

Këtë radhë Gucci na rikthen pas në vite, sjell në pasarelë “sandalet e llastikut”. Po pikërisht ata sandale që në kohën e komunimit tonë, i kishte çdo fëmi.

Sandalet e llastikut po i shikojmë gjithmonë e më shumë të veshura nga blogeret. Dhe kaq ka mjaftuar që ky stil mos të jetë më aq ekonomik sa disa prej nesh e mban mend. këto sandale që Gucci ka risjellë në modë mund t`i bëni tuajat për një vlerë prej 500 dollarësh.

Previous ArticleNext Article