Ilda Bejleri apo Megi Ndokaj? Kush ngjan më bukur me të njëjtën veshje

Nuk është rasti i parë që përsonazhet publikë të paraqiten me të njëjtën veshje. Kështu ka ndodhur edhe me moderatoren Ilda Bejleri dhe modelen Megi Ndokaj. Në fotot përkatëse bukuroshet jkanë zgjedhur një veshje in këtë verë, mes ngjyrash tropikale, duke nxjerrë në pah kështu edhe format e mira trupore që ata gëzojnë.

Ja pra “xing” me të njëjtë veshje ndodhi sërish, Njëra moderatore, tjetra modele, të dyja mjaft simpatike. Pse jo, ne le të zgjedhim kujt i pështatem më bukur zgjedhja e bërë?Previous ArticleNext Article