Maria de Filipi, mbretëresha e televizionit, por edhe e bikinit! 0

Mbretëresha e televizionit, por edhe e bikinit! Teksa shihet të pushojë në plazh në Ansedonia, Maria de Filippi I ka çuditur të gjithë me format e saj.


E fotografuar nga paparacët, format e saj në moshën 56-vjeçare do të bënin xheloze shumë nga vajzat në të 20 e tyre. E tonifikuar, rinore dhe shumë joshëse, ajo e meriton të quhet një mrekulli e natyrës.

Ajo së bashku me bashkëshortin e saj Maurizio Costanzo dhe të birin, Gabriele janë duke pushuar në jahtin e tyre që është shumë luksoz.


Epo me këto linja, ajo meriton të jetë në qendër të vëmendjes dhe duhet të fillojë të japë leksione për më pak të bekuarat!

Previous ArticleNext Article