​‘Condé Nast’ zgjedh 10 vendet më të bukura të botës

Me pasaportën në njërën dorë dhe tjetrën valixhet është momenti kur nisin pushimet. Por ajo çka na pret më pas është çelsi i relaksit të vërtetë ose jo.  Ka vende të cilat me bukuritë e tyre nuk kanë nevojë për kontributin as të shoqërisë me vete për t’u kënaqur. Pikërisht disa nga ato vende do të keni kënaqësinë t’i shikoni më poshtë. Nëse sot nuk jeni në një vend të ngjashëm, pse jo, le të kënaqet syri me nisjen e kësaj të diele pushimi.

Ka qenë prestigjozja ​‘Condé Nast’ e cila me votat e lexuesveka zgjedhur 10 vendet më të mira në botë për të kaluar të paktën pushimet, jo se se për të jetuar do ishte keq….

Filipinet

Greqia

Kostarika

Kroacia

Malajzia

Maroku

Norvegjia

Republika Jugafrikane

Tanzania

Previous ArticleNext Article