Ja Ajola Xoxa dhe Erion Veliaj në dasmën luksoze në Como!

Dasma e Sarës dhe Ledionit do të jetë në kopertinën e faqeve rozë për disa ditë, dhe në fakt e meriton. Do të dalin edhe plot detaje të tjera, për vetë faktin e organizimit, ku nuk mund të mungonte luksi, që për hir të së vërtetësi i shoqëron protagonistët e këtij eventi në përditshmërinë e tyre, por jo më pak edhe për pjesëmarrësit.

Ja p.sh kujt i mungon kurioziteti se si u shfaqën në dasmën e vitit, kryebashkiaku Erion Veliaj dha Ajola e tij, pamjen e së cilës e zbukuron pa masë edhe nuri i shtatzanisë

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article