Recetë / Biskotat më të mira me çokollatë 0 233

1 kupë sheqer të bardhë
1 kupë gjalp të zbutur
1 kupë sheqer kafë
2 vezë
2 lugë çajti ekstrakt vaniljeje
1 lugë çaji sodë buke
2 lugë çaji ujë
½ lugë çaji ujë të nxehtë
3 cupa miell
2 kupa grimca çokollate
1 kupë me arra të grira

Ngrohni furrën paraprakisht në 175 gradë.
Bashkoni bashkë gjalpin, sheqerin e bardhë dhe kafë derisa të krijohet një masë homogjene. Rrihni vezët njëra pas tjetrës dhe pastaj hidhini vanilje. Shkrini sodën e bukës në ujë të nxehtë dhe me tej hidheni tek masa e krijuar dhe i shtoni edhe kripë. Shtoni miellin, grimcat e çokollatës dhe arrat. Vendosini për pjekje, por mos e vajosni tepsinë.
Piqini për 10 minuta derisa anët të marrin ngjyrë kafe

Previous ArticleNext Article