Shtëpia 40 milionë $ ku Harry dhe Meghan do të qendrojnë gjatë turit të tyre mbretëror 0

Meghan Markle dhe princi Harry do të nisin turin e tyre të parë mbretëror si çift i martuar. Gjatë turit ata do të vizitojnë Australinë, Zelandën e Re, Fiji dhe Mbretërinë e Tongës. Gjatë periudhës së vizitës së tyre pritet që ata të qendrojnë në një shtëpi që nuk mund të ishte më pak sesa super luksoze.
Sipas Heral Sun mendohet që duka dhe dukesha do të qendrojnë në vilën Villa del Mare, e cila ka 6 dhoma gjumi dhe ka një vlerë totale prej 40 milionë dollarësh. Me pak fjalë, shtëpia perfekte që mund t’iu përshtatet standarteve të tyre.

Shtëpia përfshin edhe një qilar vere, palestër, pishinë dhe sigurisht shërbyes! Ata do të ndjehen vërtetë si në shtëpi!

Previous ArticleNext Article