Sikur Roza Lati të ishtë djalë ja çdo bënte! 0

Roza Lati është moderatorja e famshme dhe gazmore që shumë e ndjekin dhe e pëlqejnë. E shfaqur në ekrane që në moshë fare të vogël, Roza gjithmonë vjen me batuta që na tërheqin vëmendjen e na bëjnë për të qeshur. Batutën e rradhës të Rozës e gjejmë në Instagram.

E pyetur nga një ndjekës se se çfarë do të ishte ndryshë nëse ajo ishte djalë Roza përgjigjet:Do të kisha përfunduar në burgjet e Hollandës. E di! E ndjej!

Është ca e hedhur, por nuk besojmë që Roza do të shkonte kaq larg!

Previous ArticleNext Article