Xing të kuqesh! Alketa, Besa, Eneda, Ami apo Luana? Kë pëlqeni më shumë??

Në dasmën e Ledioni dhe Sarës ishte mbizotëruese e kuqja! E kuqja gjithmonë pëlqehet dhe ku më mirë sesa në një dasmë mund të veshësh të kuqe!  E kuqja është për të dashuruarit dhe pas kësaj motoje duket se kanë shkuar Alketa, Besa, Eneda, Ami dhe Luana.

Të pesta me stile të ndryshme fustanesh, por me ngjyrën e dashurisë!

Kanë shkëlqyer, por duam të dimë ju kush ju pëlqen më shumë?

Previous ArticleNext Article