Besi tregon se çfarë e bën të lumtur dhe nuk është Xhensila as Ajka!

Nuk mund të thuash emrin e Bes Kallakut pa e lidhur drejtpërdrejtë me humorin. Të gjithë e njohin për batutat në skenë dhe jashtë saj. Këtë herë Besi ka dhënë një dozë humori për të gjithë ndjekësit në Instagramin e tij.

Ka vendosur të flasë për një temë shumë të rëndësishme, lumturinë dhe ka sjellë një nga shembujt më të ndjerë për të treguar sesi është lumturia e vërtetë dhe për aktorin është një pjatë me domate, djath dhe patate!


Nuk po bëjmë shaka se ato ja kemi lënë Besit. Sipas Besit lumturia më e madhe është një pjatë me ushqim të mirë sado modeste të jetë ajo.


Përveç batutës,  ajo që bën përshtypje ajo që tërheq më tepër vëmendje është modestia e tij. Arritjet në karrierë dhe gjithçka tjetër duket se nuk kanë ndikuar që ai të ndryshojë atë që është në të vërtetë, një njeri i thjështë dhe me këmbë në tokë!

Previous ArticleNext Article