Emina dhe e vogla e saj matchy – matchy me bikini!

Emina Çunmulaj është një nënë e përkushtuar dhe këtë e tregon shumë shpesh në Instagramin e saj me postimet e shpeshta ku tregon marrëdhënien me fëmijët.
Këtë herë na ka kënaqur me një foto ku shfaqet ajo vogëlushja e saj.

Ndërkohë që Emina shfaqet e mrekullueshme me bikini me vija rozë dhe me të njejtën veshje është edhe vogëlushja e saj.

Të dyja na mbushën me dashuri me këtë foto. Si dy fashioniste të vërteta, të dyja matchy – matchy siç thuhet në këto raste.

Previous ArticleNext Article