Ja sa ka kushtuar veshja e Lorit në dasmën e motrës të saj! 0

Dasma e Ledionit dhe Sarës pak ditë më parë buzë liqenit të Comos në Itali u komentua për çdo detaj, por më pak se asnjëherë u komentua Lori, ndoshta edhe se vetë ajo zgjodhi të qëndronte disi në hije.

Përveç çiftit që u shfaqën të mrekullueshëm u komentuan mjaft edhe pjesëmarrësit dhe veshjet e tyre. E këtu nuk kishte si të mos binte në sy edhe veshja e Lorit. Ajo u shfaq e veshur me një kostum të kuq, veshje jo e zakonshme e blogeres simpatike, asnjë foto e së cilës nuk kaloi pa u komentuar gjatë.

Në një kërkim të thjeshtë mësohet se kostumi i saj  Dolge&Gabbana kushton 2850 euro, ndërsa këpucët Louboutin kushtuan 750 euro.

E si mund të ndodhte ndryshe, martonte motrën e saj, zgjedhja do i ketë marrë ca kohë dhe jo vetëm…

Previous ArticleNext Article