Ja si ia bën ligjin Ameli mami Miriamit dhe babi Albanit!

Në famiiljen e Miriamit dhe Albanit është një dorë e fortë që i bën rregullat, por nuk është asnjëri nga këta të dy! Ka ca kohë që në shtëpinë e tyre ka ca rregulla të forta sidomos kur vjen puna te të kënduarit dhe Ameli nuk e ndan me asnjë vëmendjen dhe e do skenën vetëm për vete!
Këto detaje na i ka treguar Miriami në disa postime në Instagram ndërkohë që në video shkruan që në shtëpinë e tyre nuk lejohet më të këndohet sepse duhet të këndoj vetëm Ameli!


Kënga e saj e preferuar, siç dëgjohet nga videot është “Twinkle twinkle litte star” dhe “7 finger family song”, dy këngë shumë të preferuara nga të vegjlit në të gjithë botën. Duke qenë se këngët janë në anglisht dhe Ameli i këndon kaq mirë, përveç se për talentit të saj në muzikë, Albani dhe Miriami duhet të ndihen shumë mirë që vogëlushja që tani njeh një gjuhë të huaj.


Nëse Ameli vazhdon me këtë dëshirë për muzikën me siguri shumë shpejt nuk do ta shohim më në videot e prindërve të saj, por në skena të mëdha!

Previous ArticleNext Article