Ami dhe Joeli ja si e nisin ditën!

Pas përfundimit të pushimeve Ami i është rikthyer rutinës me angazhimet e përditshme dhe kujdesin ndaj fëmijëve të saj.

Dita e sotme ka nisur plot energji për Amin dhe djalin e saj Joelin. Ndërkohë që prezantuesja është me të birin në makinë, ata shijojnë muzikën që kanë në sfond dhe këndojnë së bashku, dhe duken aq të lumtur.

Mami Ami dhe Joeli i vogël me siguri nuk e kanë me vete të voglën e shtëpisë ndaj dhe kanë kënduar meë të lartë në makinë, pa u shqetësuar fare për zhurmën, por me bindjen se dita e tyre po niste plot ritëm dhe energji pozitive.

Previous ArticleNext Article