Këto 13 ilustrime nga jeta e një nëne do t’ju bëjnë të telefononi mamin tuaj dhe t’i kërkoni falje për çdo gjë! 0

Periudha e shtatzënisëe mandej e mëmësisë janë pa dyshim ngjarjet më të bukura ne jetën e çdo gruaje. Por përtej kënaqësisë, gëzimit, qejfit, apo parajsës që përjetohet në këto momente shumë prej atyre që ende nuk janë bërë prindër me siguri nuk e njohin anën tjetër të medaljes të mëmësisë dhe shtatzënisë. Por mamat dinë ta bëjnë më së miri. Pavarësisht vështirësive dhe sfidave që shfaqen gjatë rritjes së fëmijëve nënat në fund të ditës harrojnë gjithçka kur shohin gëzimin në sytë e fëmijëve. Një artist japonez ka sjellë nëpërmjet disa ilustrimeve të trajtuara me humor, anën tjetër që vetëm nënat e njohin të vështirësive që ato hasin në jetën e përditshme. Pasi t’i shihni këto ilustrime me siguri do të shkoni t’i jepni një përqafim dhe një puthje të madhe mamave tuaja.

“Zemër të lutem më thuaj nëse i kam veshur pantallonat!”

Manuali i bebit!

Do të duhet të bësh shumë punë njëkohësisht!

100 mënyra për të ndërruar pelenat!

Dëshira jote në Ditën e Nënës; “Në Ditën e Nënës do të doja të shkoja në tualet e vetme”

Titulli i librit: Autoriteti, si funksionon?!

“Oh, mami sa e bukur je këtë mëngjes!”

Jo, ai nuk ka vdekur ai thjesht po pushon përjetësisht!

Është thjesht çështje perspektive!

“Mos u shqetëso peshk, kjo boja ka edhe ujë”

Ndodhin edhe kështu situatash!

Zemër, jam shtatzënë!

Por kjo buzëqeshje është gjithçka që ka rëndësi!

 

Burimi/ Bright Side

Previous ArticleNext Article