Vera Grabocka dhe e bija, shkëlqejnë me të kuqe!

Vera Grabocka nuk njeh moshë dhe çdo vit që kalon e vërteton akoma më tepër.
Në një foto që ka ndarë në Instagramin e saj, ajo pozon bashkë me të bijën dhe të dyja duken të mrekullueshme me fustane të gjatë me ngjyrë të kuqe që i tregojnë shumë të hijshme.

Krahas fotos Vera shkruan fjalë të bukura dedikuar të bijës, Lindës : “Buzëqeshja e saj, lumturia ime”.

Si çdo nënë edhe Vera nuk mund të mos tregojë ç’mendon e ç’ndjenë për vajzën e saj, por me fjalë ose jo, shikimi i saj i tregon të gjitha!

Previous ArticleNext Article