Vjeshta kërkon model tjetër flokësh, ju prezantojmë 10 modelet më të mira

Me uljen e temperaturave nuk duhet të ndryshojnë vetëm rrobat! Që kjo vjeshtë të jetë më ndryshe nga të tjerat, përveç prurjeve të reja në gardërobën tuaj duhet të ketë edhe ndryshime në look. Ndryshime të mëdha ose të vogla, me balluke ose jo, të shkurtër, të gjatë ose mesatar, gjithçka lejohet për aq kohë sa t’iu pëlqejë ju dhe t’iu tregojë bukur.
Për të qenë akoma më tepër të sigurta se çfarë duhet të bëni ja ku ju sjellim një galeri që të vendosni njëherë e mirë për modelin tuaj të ri të flokëve.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article