Moment i rrallë sinqeriteti për Kim Kardashian! 0

Kim Kardashian nuk kalon asnjëherë pa u vënë re dhe këtë nuk e mohojnë dot edhe ata më kritikët ndaj saj. Por edhe marketingu që përdor ajo gjithnjë ka rezultuar i suksesshëm, duke flijuar jo pak herë edhe marrëdhëniet familjare.

Këtë radhë e shohim 37-vjeçarjen në një darkë në Majemi me një fustan Versaçe pas trupit dhe të shkurtër, që godet fort me ngjyrën e verdhë.

Me dekoltenë në pah, Kimi dukej më në formë se kurrë, dhe në fakt këtë ka deklaruar vajza që ka ditur të përfitojë shumë nga imazhi i saj. “Kam punuar fort për të perfeksionuar fizikun tim, mezi kam pritur të marrë frytet e stërvitjes intensive”

Previous ArticleNext Article