Vera Grabocka si rrallëherë publikon një moment personal me Timo Fllokon

Vera Grabocka gjithmonë është shquar si një personazh shumë diskret, ku shumë pak nga jeta e saj personale është bërë publike për të tjerët. Ajo nuk pranon të ndajë pjesë nga jeta e saj dhe ato pak raste, si sot, kur Vera vendos të tregojë një grimcë nga jeta e saj, janë surprizuese!

Këtë herë ka zgjedhur të ndajë një foto me Timon. Të dy duken shumë bukur, por Vera ka marr gjithë vëmëndjen me buzëqeshjen e saj shkëlqyese që i ndriçon gjithë fytyrën.
Krahas fotos me Timon, Vera shkruan: “Dashuria ime”. Ajo ka zgjedhur vetëm dy fjalë, por kuptimi brenda tyre është i madh.
Një foto e bukur në çift, të cilën mbi gjithçka, e bën të veçantë ndjenja që përcjellë.

Previous ArticleNext Article