Fejesa tradicionale e Priyanka Chopra dhe Nick Jonas

Priyanka Chopra dhe Nick Jonas janë të dy në Indi për një arsye shumë të rëndësishme. Çifti i sapo fejuar ka vendosur të festojë fejesën në një ceremony tipike indiane në Mumbai.
Ka qenë Priyanka, e cila ka ndarë foto me fansat e saj në Instagram. Në foto ajo duket shumë bukur e veshur me veshje tradicionale ndërkohë që Nick qendron në krah të saj. Ndërkohë që pas ceremonisë, Nick ka ndarë një foto në instagramin e tij dhe shkruante: “ E ardhshma znj, Jonas. Zemra ime, dashuria ime”, ndërsa Pryanka shkruante në të njejtën foto: “ Më kanë marr, trup e shpirt”.
Sipas The Indian Express familja e Chopra pronotoi 200 doma hoteli për të akomoduar të gjithë të ftuarit në ceremoni.

 

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article