Adelina Tahiri, në spital pas “baby shower-it“ të djalit!

Këngëtarja shqiptare ia doli të shikonte sesi festa madhështore e mirëseardhjes së bebit të saj rezultoi një sukses, e pas kësaj është shtruar menjëherë në spital. Adelina është në javën e fundit të shtatzanisë e do të jetë nën mbikqyrjen e mjekëve. Në festë megjithatë, ajo u shfaq mjaft në formë, dhe mbajti edhe një fjalim të mbushur me emocione përmes të cilit  u përpoq të tregonte vështirësitë që ka hasur në lidhje më dashurinë e saj.

Po të isha dorëzuar më kohë, tha ajo, sot nuk do të isha më bashkëshortin tim. E martuar me një avokat të njohur  maqedonas, Adelina së bashku me të shoqin, Serjoza Markov kanë zgjedhur një emër shqiptar për fëmijën e tyre të parë. Ata kanë vendosur ta quajnë Jon djalin që pritet të vijë në jetë shumë shpejt.

Previous ArticleNext Article