Si të dekoroni tavolinën e kafes!

Ndërsa kombinimi i luleve, librave dhe tabakave janë dekorimet e zakonshme të përdorura për të zbukuruar një tavolinë kafeje nuk ka arsye përse të mos eksperimentoni  me ide të tjera shumë më creative.ja disa ide fantastike nga ne…..

Qëndrojini besnik një ngjyre të vetme, pasi I japing dekorit në tërësi një pamje të bukur njëngjyrëshe

Vendosni një aksesor që ka vlerë sentimentale për ju si për shembull një qeramikë që e keni patur prej vitesh apo një aksesor të trashëguar duke i dhënë tavolinës tuaj një dekor sentimental

Konsideroni një tavolinë xhami nëse keni si qëllim që të tregoni pamjen e një sërë aksesorëve, pasi tregon balancim. Ndryshe nga disajni I drurit kjo tavolinë, e mban fokusin në pamjen e saj

Shtoni pak lartësi me anë të një tavoline me këmbëza të gjata dhe një ambazhur paksa të si ky që i jep dekorit një pamje shumë të këndshme

Një tavolinë me tre pjesë është perfekte për një dekor si ky i paraqitur në foto

Shtoni prekjen tuaj artistike dhe veprat tuaja të artit për të plotësuar dekorin e shtëpisë tuaj

Ndriçoni pamjen e doekorit tuaj duke harmonizuar elementet e ngjyrës gold me pjesën tjetër të dekorit

Qëndroni te stili minimalist duke përdorur ngjyra neutrale nëse pjesa tjetër e dekorit është paksa e ngarkuar

Shtoni pak mister në dekorin e tavolinës së kafes, duke vendosur një aksesorë gotik

Burimi/Elle decor

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article