Dua Lipa, e para femër në histori që kryeson me katër këngë në Spotify!

Dua Lipa ka shkruar historinë në kanalin “Spotify“. Vetë këngëtarja e tregoi përmes një postimi në Instagram. Dua duket është bërë femra e parë dhe e vetme që kryeson me katër këngë e është është dëgjuar mbi 500 milion here.

Pa e fshehur gëzimin, këngëtarja shkruan: Faleminderit që i dëgjoni këngët e mija, kjo është çmenduri. Pas 12 ditësh do të sjell diçka për ju!

Paska pra një projekt të ri dhe ne nuk mund të jemi më kuriozë se kaq. Thjesht do të na duhet të presim gati dy javë. Nuk është shumë për Dua-n!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article