Dekor: Ngjyra e vitit 2019! 0

Është gjithnjë një moment shumë emocionues kur një markë shpall ngjyrën e vitit, por që të jemi të sinqertë ndonjëherë nuk ndihemi të sigurt si të dizenjojmë dekorin e shtëpisë tonë duke përfshirë ngjyrën e duhur. Fatmirësisht ky nuk është rasti me ngjyrën e Behr Paint të 2019-ës: Ngjyra Blu. Kjo ngjyrë është një ngjyrë më e ngrohtë se xhinsi dhe më e butë se ngjyra marinë. Kjo ngjyrë simbolizon dëshirën për energji positive, stabilitet dhe vetëbesim.

Mënyra më e mirë për ta përdorur këtë ngjyrë në shtëpinë tuaj? Epo mundësitë janë të pafundme. Kjo ngjyrë mund të përdoret kudo në kuzhinë, në banjo, ose në muret e dhomës së pritjes. Përveç mureve të lyera me këtë ngjyrë mund të përdorni edhe mobilje si një tavolinë apo një raft librash.

Previous ArticleNext Article