Përse Kim Kardashian nuk u ul në një tryezë me të bijën në restorant?? 0

Kim Kardashian West mund ta kaloje jetën e saj në kamera, por kjo nuk do të thotë se edhe fëmijët e vet duhet të bëjnë të njëjtën gjë.

Gjatë fundjavës, 37 vjecarja drekoi ne Carpaccio, një restorant Italian luksi në Majemi se bashku më mikun e vet Jonathan Cheban, shoqen e ngushtë Larsa Pippen, dhe vajzën 5 vjecare North West. Fëmija megjithatë ishte ulur në një tryezë tjetër me dadon dhe ndonëse i afrohej ndonjëherë të ëmës për t`i folur, më së shumti rrinte e mbërthyer pas iPad-it të saj. Përse ndodhi kjo?

Shpjegimin e jep një burim I afërt me Kardashianët, që thotë se kur familja del për të ngrënë jashtë dhe filmojnë për reality-n Keeping Up with the Kardashians, fëmijët shpeshherë I ulin në një tavolinë tjetër më qellimin që t`i mbajnë jashtë fokusit të kamerës. Kjo ndodhi dhe këtë herë dhe North ishte mëse e kenaqur.

Previous ArticleNext Article