Pjesa e trupit që Lori Hoxha e ka më shumë merak dhe i bën kontrolle gjithmonë! 0

Trashëgimtarja e Top Channel e ka rrëfyer përmes Instagramit se cila është pjesa e trupit që e shqetëson më shumë dhe për këtë arsye, edhe është e fiksuar sic thotë pas vizitave e kontrolleve mjekësore që lidhen pikërisht me të.

Bëhet fjalë për sytë !! Lori duket se kujdeset shumë për shëndetin e tyre dhe për gjënë më të vogël, shkon me vrap tek mjeku!

 

Pra, nuk është e kujdesshme vetëm për pamjen e jashtme, por shikon mirë edhe shëndetin. Me sa kemi parë, ajo bën kujdes edhe me ushqimet cka tregon se Lori është një vajzë që nuk abuzon, përkundrazi, qenka një shembull për tu marrë nga të gjithë!

Previous ArticleNext Article