Timo Fllokon, femrat e shtëpisë e mbysin me dashuri! 0

Regjisorja e njohur Vera Grabocka ka nisur të bëhet gjithmonë e më aktive në rrjete sociale e së fundi ka publikuar foto dhe video famijare, përmes të cilave tregon lidhjen e ngushtë me bashkëshortin dhe vajzën, Linda. Regjizorja ka qenë përgjithësisht e rezervuar me pamjet që tregojnë jetën e saj familjare, por keto kohë, kjo sikur ka ndryshuar.

Se ku janë realizuar këto video, këtë e tregon postimi vetë që mban sipër një mbishkrim të vogël: Soho House West Hollywood. Familja duket shumë e kënaqur, dhe në fund të fundit, përse të mos jetë? Fotot e mehershme tregojne te njejten gje.

 

Previous ArticleNext Article