Zajmina uron javë të mbarë me këtë foto të ëmbël të Khloe! 0

Këngëtarja Zaimina Vasjari ka nisur ëmbëlsisht ditën e saj, me pamjen e Kloe si një zonjushë delikate e sapo dalë nga dushi. Dhe këtë pamje ka vendosur të ndajë me fansat e saj. Zgjedhja e duhur për të uruar një fundjavë të mbarë të gjithëve nga ana e këngëtares Zajmina.

Vogëlushja Kloe shfaqet në tavolinë, ku krahas saj ndodhet një kompozim mjaft i bukur me trëndafila me shkronjën K. Me siguri një detaj shumë i bukur për ta përsosur foton e zgjedhur.

“ᴘᴏ ᴘsᴇ ᴍɪ ᴍᴀᴍ ᴀᴛʏ ʟɪʜᴇɴ sʜᴀᴘᴋᴀᴛ???? ɴᴊᴇ ᴊᴀᴠᴇ ᴛᴇ ᴍʙᴀʀᴇ ᴛᴇ ɢᴊɪᴛʜᴇᴠᴇ”, – përfundon Zaimina në rrjetet sociale, që me siguri do t’ju bëjë ta adhuroni vogëlushen.

Previous ArticleNext Article