Meqë jemi tek sozitë, shikoni pak atë të Florian Binajt! 0

Në qoftë se nuk është një shaka nga ato të Florit, ngjashmëria është vërtet e frikshme.

Foton e sozisë së tij, aktori  aq i dashur i humorit shqiptar e postoi në Instagram bashkë me këtë mesazh:

“ Të gjithë menduat se jam unë para shumë vitesh por jo…sapo ma dërguan nga Dhërmiu si foto dhe është një turist i huaj…

Ky është ai rasti kur natyra ( ose Zoti) përton të bëjë dicka të re, por përdor të njëjtin kallëp në vende të ndryshme….Për momentin mos e shqetësoni turistin se po puthet me të dashurën…

Shaka apo cfarë? Se ngjashmëria është jashtezakonisht e madhe!

Previous ArticleNext Article