Arsyeja përse këtë vit nuk do të shikoni foto zyrtare të ditës së parë të shkollës së princit George dhe Charlotte-s!!!

Tradita mbretërore e dikton qe foto të tilla të ekzistojnë. Atëherë, cfarë ndryshimi bën ky vit?

Princi George, 5 vjec, shkon në Thomas’s Academy për ditën e parë të shkollës pa pranine e gazetarëve dhe fotografëve rreth e rrotull. Përse? Shpjegimi i dhënë është ky: koha e princit në shkollë është një moment privat, dhe ndonëese Duka dhe Dukesha shpërndanë foto vitin e kaluar, nuk kanë ndërmend ta bëjnë këtë përvit. Ata i mbulojnë më së miri në këtë veprim pikërisht me rregullat e mbretërisë që ë kërkojnë fotografimin në këtë ditë të rëndësishme, por nuk e percaktojnë si të detyrueshem që ai të ndodhë cdo vit.

Në fakt, tani që mendohemi mirë as fotot e princavë William dhe Harry në krah të nënës së tyre në ditën e parë të shkollës, nuk kanë qenë të shumta.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article