Kush mund të na i tregojë më mirë se Prada tendencat e vjeshtës? Koleksioni i fundit është vibrues!!!

Xhaketa te gjata të bollshme, ngjyra të errëta por të thyera me të tjera të shndritëshme; nje jeshile e fortë dhe e bukur bari por edhe një e kuqe e fortë në portokalli; kombinimi i grisë së errët me rozën elektrizuese; pastaj po ai i kësaj roze me të verdhën janë që të gjitha te guximshme, ama me super efekt! Prada megjithatë propozon edhe bezhën neutrale si tendencë sezoni e rikthen kuadratet. Detaj interesant edhe cizmet. Gjykojini vetë!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article