Dua Lipa dhe Rita Ora nuk flasin me njëra- tjetrën; shkak motra e Ritës 0

Janë dy ndër shqiptaret më të famshme në botë, por fakti që ato kanë origjinë të njëjtën origjinë duket se nuk ka ndikuar aspak që Dua Lipa dhe Rita Ora të krijojnë një marrëdhënie miqësore me njëra tjetrën. Në fakt dy emrat e njohur të muzikës botërore, jo vetëm që nuk kanë një raport miqësor por edhe nuk flasin fare sëbashku e mesa duket shkaku qenka motra e Rita Orës.

 

Dua ka patur një konflikt të vjetër me Elenën (motra e Ritës) dhe kjo ka bërë që Dua dhe Rita të mos shihen në asnjë event pranë njëra tjetrës, pavarësisht se kanë patur plot raste kur kanë qenë të dyja të ftuara në ngjarje të rëndësishme botërore. Ashtu ka ndodhur edhe mbrëmë, në ndarjen e çmimeve të revistës prestigjoze GQ ku yjet shqiptare ishin pjesë e të ftuarve por ato nuk u panë në asnjë moment pranë njëra tjetrës.

Previous ArticleNext Article