Floriana Garo mbështet me gjithe shpirt të vëllain!

Një vajzë e bukur, një prezantuese e zonja, por edhe një motër shumë e dashur!

Floriana Garo na tregoi përmes nje postimi në Instagram sesa e fortë është lidhja e saj me të vëllain të cilit i ka qëndruar në krah në një moment tejet të rëndësishëm të jetës së tij. Orioni ka  ka mbrojtur doktoraturën dhe për këtë, Floriana ishte në qiellin e shtatë. “Urime zemra ime Orion Garo për prezantimin e denjë që bëre dje për doktoraturën tënde! Puna jote e shumë viteve më në fund u shpërblye! Sukseset të ndjekshin gjithë jetën! Jam shumë krenare për ty”,-ka shkruar moderatorja që aktualisht jeton në Zvicër, por periudhën e verës e kaloi këtej.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article