7 hapa për muskuj barku perfekt !

Gjatë kërkimit për muskujt perfektë të barkut shumë prej nesh ndihen sikur s’do arrijmë kurrë t’i kemi, por duket se e paskemi të gjithë gabim. Një trajnere fitnesi na tregon se ka shpresa edhe për ne që muskujt nuk dimë ku i kemi 😛  Cass Hines, 34 vjeç nga Mornington Peninsula, shpjegoi se e gjitha varet nga ushqimi që konsumon, në fakt bëhet fjalë më shumë për faktin e sasisë që konsumon dhe kur e konsumon.

Kështu që si mund të kesh muskujt abdominalë si një superstar?

  1. Gjitnjë hani ulur gjatë vakteve -makina nuk quhet.
  2. Mos hani duke parë televizor, telefonin apo duke lexuar një libër, hani “pa u shpërqëndruar”.
  3. Hani sëbashku me familjen ose njerëz të tjerë nëse është e mundur.
  4. Mbani ngjitur një pjatë të vogël të mbushur me ushqim sesa një pjatancë të madhe me ushqime të ndryshme.
  5. Konsumoni një gotë të madhe me ujë përpara se të uleni për të ngrënë.
  6. Hani midis vakteve kryesore.
  7. Përtypni ushqimin me ngadalë gjatë vakteve.

Kur Cass ishte shtatzënë ajo shtoi shumë në peshë dhe pasi lindi kishte disa kile të tepërta. Kur filloi të ndiqte këtë metodë pas 12 javësh ajo vuri re një ndryshim të madh në trupin e saj. Që prej asaj kohe ajo ka arritur të mbajë një marrdhënie më të shëndetshme me ushqimin sigurisht edhe duke ndjekur 7 hapat e mësipërm.

Burimi/ Dailymail

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article